keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Nana

 Nyt on taas pentukuumetta sen verran, että täytyy jäädä pitkälle sairaslomalle kaikesta touhusta mihin vähänkään voisi liittyä pikkuiset shetlantilaiset. Torstaina sain hoitoon päiväksi pikkuisen shelttineiti Nanan (4kk). Illalla kävin Hanin kanssa hakemassa Nanan tuolta Lielahden Kodin Ykköseltä ja kävelimme sitten yhdessä takaisin kotiin. Niin suloisesti kävelivät nuo kaksi rintarinnan. Välillä olisi tehnyt alkaa riehumaan hihnassa :D Kun päästiin kotiin, niin Nana hieman hämmästyi uudesta paikasta ja uusista ihmisistä.


Tuossa on sitten suloisuudet <3 Hani ja Nana
sain hetkeksi ne makupalan ihmeellisellä voimalla istumaan ihan hetken paikallaan että sain napattua kuvan:)

Vähän ajan kuluttua kyllä reipastui, ja alkoivatkin Hanin kanssa oikein kunnolla riehumaan. Päästin koirat välillä takapihalle purkamaan oikein kunnolla energiaansa. Pihalla sitten noi vetivät pihaa ympyrää. Hani oli välillä selällään ja Nana pomppi päällä. Sitten kun otin noi sisälle takaisin, niin Nana roikkui Hanin karvoissa ja siinä sitten ne örisivät toisilleen ;) Mutta niin ihanasti tulivat heti toimeen. Ihan kuin olisivat olleet aina yhdessä.

Illalla sitten laitoin paperin lattialle varmuuden vuoksi. Yöllä heräilin pariin kertaan, kun en ole tottunut siihen että yöllä joku kuljeskelee ja antaa yöpusuja :) Nana oli yhdet pissat yöllä tehnyt, kiltisti kylläkin paperille. Aamulla sitten taas alkoi heti riehuminen. Ei tartte kyllä kysyä tottuisiko Hani jos meille tulisi pentu!
Lähdimme koirien kanssa aamusta heti liikkeelle. Hyppäsimme bussiin, mihin Hani on jo tottunut, mutta Nanalle oli ihan uusi kokemus. Nopeasti Nanakin tottui, varmaankin otti Hanista mallia... Keskustorilla vaihdoimme bussia, ja saimmekin monta ihastunutta katsetta. Jatkoimme matkaa tuonne Aitolahteen päin, missä kävimme tervehtimässä Pinjaa ja Marittaa. Takaisin päin matkalla Nana olikin jo tottunut bussilla menoon ja oli kuin vanha tekijä.

Kotimatkalla Nanan omistaja soitti, että voisikin tulla hakemaan Nanan jo. Jotenka me jäimme bussista pois Lielahdesta ja "jouduin luopumaan" ihanasta Nanasta :/ Kävelimme sitten Hanin kanssa kahdestaan kotiin.
On tuo minun pikkujättiläis-Hani ihana, mutta kyllä se pentukin olisi ihana <3 no, ehkäpä joskus tulevaisuudessa...

Pikkuinen Nana :)


Pentukuumeista loppuviikkoa kaikille :)

1 kommentti:

marjo kirjoitti...

Ihana tuo eka kuva :D Niin samiksia, molemmilla ihan hölmistyneet ilmeet ja isot luppakorvat, hih :)

Lähetä kommentti