perjantai 28. tammikuuta 2011

Hani nauttii :)

Torstaina lähdimme Hanin kanssa bussilla kohti Sorilaa. Vaihdoimme keskustorilla bussia ja Hani oli niin nätisti. Mami oli oikein ylpeä ;) Lepäsi vain jaloissa kun matkattiin.


Yllätimme Hugon perheen kävelemällä bussipysäkiltä perille, 3 kilometriä tuli käveltyä. Perille päästyämme Hugo oli ihan ADHD. En tiedä oliko naapurin villakoiran juoksut sekoittanut sen pään ihan lopullisesti, kun se oli alusta alkanen Hanista ihan hulluna. Koko ajan haisteli ja välillä kokeili nousta selkään. Hani oli kyllä todella tiukka, että mitä sä oikein teet?! jotenka Hugo sai pari kertaa köniinsä :D Kyllä noi sitten loppujen lopuksi rauhoittuivat, kun pääsivät ulos vapaana juoksemaan hetkeksi. Purkamaan kasaantunutta energiaa. Eivät noi ole vähään aikaan kyllä nähneet, valitettavasti. Tauko on ollut liian pitkä.Tuo kuva on otettu silloin kun Hani oli samana päivänä haettu meille ja koirat näkivät ensimmäistä kertaa.
Ihanat  yhdessä <3 H & H

Tänään sitten oltiin koirien kanssa kolmistaan kotona aamupäivä kun muu perhe oli kouluissa/töissä. Katsoin pari leffaa ja olin koirien kanssa nauttimassa ihanasta auringonpaisteesta. Kokeilin lumikenkiä ensimmäistä kertaa tänä talvena, oli ihanaa kun lumi kannatteli niin pystyin kävelemään metsässä vaikka lunta oli hirveästi. H:t saivat juoksennella ympäriinsä mun jaloissa ja nauttia kanssa keväisestä ilmasta. Aurinko oikein lämmitti poskea vastaan hieman :D Kännykällä otin hieman kuvia. Ei niistä tietenkään tullut läheskään yhtä hyviä kuin oikealla kameralla, mutta ihan ok.
Metsässä :)
  Leikitään :)
  Lumikengät :)
 Ihana auringonpaiste <3

Puoli neljä näimme kaverin ja hänen neljä kuukautta vanhan shelttivauvan Nanan. Menimme yhdessä kaupungille harjoittelemaan käyttäytymistä. Ihana Nana <3 kauhea pentukuume iski jälleen ;) Saimme kyllä kaupungissa kivasti huomiota, johtuen varmasti juuri Nanan läsnäolosta. Niin nätisti Hani ja Nana kävelivät rintarinnan. Pari kertaa kumpikin haukkuivat, mutta muuten todella kiitettävästi citykoirina.
Illaksi Hugo tuli nyt meille, ja kävimme vielä porukalla pellolla laskemassa mäkeä. Koiratkin saivat juosta ja kuluttaa viimeisetkin energian hivelet.

Illalla Jenna tuli vielä moikkaamaan Laran ja Susun kanssa. Sitten kotona olikin neljä shelttiä :) menoa ja meininkiä kyllä riitti. Hugo ahdisteli Susua, mutta Susu tiukkana mimminä näytti Hugolle että katsoa saa muttei koskea! On se ihanaa huomata, kun kaikki ovat niin ihanan eriluonteisia ja erilaisia. Jokainen ihana <3
Nyt Hani ja Hugo nukkuvat ainakin hyvän yön sikeesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti