lauantai 22. tammikuuta 2011

Puuvuorella

Ihanaa viikonloppu :) Eilen kävimme Hanin kanssa moikkaamassa Jennaa ja tyttöjä, ja menimme yhdessä lenkille missä koirat saivat juosta vapaana. Koirat nauttivat ja oli meillä omistajillakin ihan hauskaa. Perjantain kunniaksi kävin ostamassa Hanille barfnet-liikkeestä jäisen hirven luun, missä oli kunnolla lihaa jäljellä. Sitä sitten Hani järsi innoissaan kun tultiin kotiin. Onneksi ei ole mennyt maha sekaisin, mikä on ihme. Tällä viikolla Hanilla vaihtui ruoka sveitsiläiseen BIOMILL-ruokaan eikä siihenkään maha ole sanonut yhtikäs mitään vaikka vaihto oli nopea, koska vanha ruoka loppui yllättäen. Ja nyt vielä jäinen luu, eikä mitään. Ihanaa <3

Tänään kävimme sitten Jennan ja koirien kanssa Ylöjärvellä Puuvuorella ilahdutamassa hiihtäjiä. Mukaan tuli Hanin, Susun ja Laran lisäksi Lolan Eeli-sheltti. Koirat saivat juosta taaskin vapaana ja kyllä ne nauttivatkin. Tuo Puuvuori on varmasti ihana paikka keväällä, kesällä ja syksyllä kun ei ole niin paljon lunta eikä hiihtäjiä ;) tietysti toi lumi käy hyvästä treenistä, kun kulkeminen on sen verran raskaampaa. Tuo Hanin patin iho meni taas eilen rikki, kun unohdin täysin sen suojata. Jotenka kotona oli sitten edessä puhdistus ja rasvan laitto. Aamulla iho oli jo hieman paremmassa kunnossa onneksi, ja nyt muistin laittaa tuonne Puuvuorelle suojan jalkaan.
Nyt jaloissa makaa yksi väsynyt shetlantilainen <3

Tuossa on meidän lauma tänään Puuvuorella. Vasemmalta lähtien Hani, Susu, Lara ja Eeli :) kaikki bluemerlejä!Kesältä löysin yhden ryhmäkuvan missä on kuusi shelttiä niin nätissä rivissä.
Vasemmalta lähtien Eeli, Onni, Lara, Susu, Hugo ja Hani <3 ihanat sheltit!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3 Kivaa oli puuvuorella vaikka nyt ei ole enää kivaa :(

Taru C. kirjoitti...

hanin tunnistaa korvista <3

tassunjälki sydämessä kirjoitti...

Taru: mun Dumbo :D

Lähetä kommentti