sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Nana meillä :)

Lauantaina puoliltapäivin näimme Nanan omistajan kanssa Kodin1:llä. Hani ja Nana näkivät jälleen. Oli ihana huomata, että molemat olivat ihan innoissaan.  Matkalla kotiin koirat olisivat halunneet ihan hirveästi riehua, mutta hihnassa on hieman tyhmä, joten kävelimme sitten kotio suoraan ilman leikkiä. Kotona Hani ja Nana riehuivat ensin sisällä ja sitten ulkona.

Kahden maissa lähdimme koirien kanssa autolla kohti Sorilaa. Hugon perhe kovasti pyysi, että he näkisivät Nanaa. Mietin että mitenköhän Hani ja Hugo pystyvät olemaan yhdessä. Edellisenä päivänä Hani oli vielä ollut todella tiukka Dannylle.. No, perille päästyämme, vein Nanan ensin sisälle Hugon nähtäväksi ja sen jälkeen vasta hain Hanin autosta. Edelleen Hani oli todella tiukka ;) Hugo sai vain vähän haistella kun Hani jo isui, näytti hampaita tai murahti. Lähdimme yhdessä kaikki ulos. Hugo ei välittänyt pikkuisesta Nanasta ulkona lähes yhtään. Ja Hanikin sai olla kohtuudella olla rauhassa haistelulta.
Kävelimme Lumojärven jäällä, ja koirat saivat juoksennella vapaana. Kummisetäni valokuvasi kovasti ja sai ihania kuvia :)
Jäällä oli ihana kävellä kun aurinko paistoi eikä ollut mikään ylikova pakkanenkaan. Me kaikki nautimme kovasti! Olimme aika kauan pihalla, ja sitten menimme takaisin sisään. Sisällä Hugosta tuli kovin omistushaluinen ja se pari kertaa ärähti Nanalle, joten Hugo ja Hani leikkivät keskenään, sekä Hani ja Nana keskenään sen jälkeen. Nana aluksi jämäsi vierasta paikkaa ja vieraita ihmisiä, mutta rohkaistui iltaa myöten kovasti ja anteli jo Hugon perheen jäsenille suukkoja. Hugon omistaja Pinja leikkasi Nanan kynnet. Kiltisti Nana antoi Pinjan leikata :)

Tulimme illalla kotiin. Hani ja Nana riehuivat taas sisällä ja ulkona. Hani oli hyvin äidillinen. Meni maahan makailemaan ja Nana hyppi ympärillä/päällä. Nana roikkui myös Hanin karvoissa ja hyppi niskaan. Mutta Hani vaan tuli kun se ei enää jaksanut niin makailemaan minun jalkoihini. Silloin otin Nanan hetkeksi rauhoittumaan syliini. Myöhemmin kun sitten katselimme telkkaria, niin Nana nukkui minun sylissä ja Hani  jaloissani <3 tupla-annostus shelttejä :)

Yö meni hyvin. Nyt en edes heräillyt parin tunnin välein tarkistamaan mitä Nana suloisuus teki. Vasta yhdeksän jälkeen koirat herättivät minut. Nana oli tehnyt taas siististi paperille pissat yöllä. Päästin koirat tekemään aamupissat ulos, mutta eivät ne siellä kauaakaan viihtyneet. Enkä ihmettele yhtään. Mittari näytti
- 18,5 ! Liian kylmä. Puin päälle ja lähdin kuitenki koirien kanssa käymään nopeesti pellolla, missä ne saivat juosta vapaana. Ei pitkään mennyt kun molemmat tärisivät ja nostelivat tassujaan, joten palasimme takaisin sisälle missä leikit jatkuivat.

Kun minä ja koirat olimme saaneet aamupalan, lähdimme Nanan kanssa moikkaamaan Danny-shelttiä, joka asuu ihan lähellä meitä ja on Hanin vakio lenkkiseura. Aluksi Nana taas tutkaili
tilannetta minun jaloistani, mutta vähän ajan kuluttua Nana rohkaistui ja meni tutkailemaan ympäristöään. Lopussa Nana ja Danny jo leikkivät ihan innoissaan :) Kovasti Danny haisteli Nanaa ja kuopsutti tassuillaan mattoa. Hani taisi tuoksua Nanan turkissa.
Kahdelta Nanan omistaja tuli reissusta kotiin ja näimme taas Kodin1:llä. On tuo Nana vaan niin ihana. Työtähän se tekee, kun saa käyttää ulkona useammin ja ei osaa samalla tavalla asioita niinkuin Hani. Onhan Nana vasta niiiiiiin pikkuinen <3 suloinen naskalihammas! Lopussa vielä kuvia lauantai päivältä kun oltiin ulkoilemassa jäällä...


Lumennappaajasheltit <3
Lumikenkäilijä ja 3 x sheltti :) 


Vasemmalta Hugo, Pinja, Hani, minä ja pikkuinen suloinen Nana <3
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :) !

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ihania kuvia ja hyvin välittyi nuo tunnelmat! Mä itse rakastan helmikuuta, on mun ehdoton suosikki kuu. On lunta ja sopivasti pakkasta usein ja kuitenkin niin valoisaa.

tassunjälki sydämessä kirjoitti...

Helmikuu on kyllä ihana, juuri tuon valoisuuden ja kauniin luonnon puolesta, mutta en kyllä tykkää näistä helmikuun pakkasista!

marjo kirjoitti...

Kivoja kuvia :) Niin kuka Nana onkaan virallisesti?

tassunjälki sydämessä kirjoitti...

en muista tällä hetkellä Nanan virallista nimeä, mutta kysyn Nanan omistajalta ja vastaan myöhemmin :)

Lähetä kommentti