sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Reissuja ja koirakamuja :)

Kesä on ihanaa aikaa! Laitan kesän piikkiin kun en ole ehtinyt päivittämään tätä Hanin blogia. Niin paljon kokoajan tekemistä ja menemistä, ettei sitä oikein ole ollut aikaa tai innostusta tulla kirjoittelemaan tänne.
Viimeeksi kun päivitin niin kerroin kuinka olen lähdössä reissuun. Oma reissuni meni hyvin, ja Hanilla oli ollut täällä oikein ihanaa kanssa perheeni ihanassa hoidossa. Ja tietysti kun oli vielä kaverikoira Hugo vielä samaan aikaan meillä hoidossa, niin ei Hani mua ikävöinyt. Minä kyllä ikävöin minun pientä palluraani. Kyllä se on jännä, että kun on vähän aikaa poissa niin Hani aina yllättää kuinka karvainen ja iso se on. Ja kun siis puhun Hanista, niin jotkut voivat nauraa kuinka sanon Hania karvaiseksi :) ei nyt niin perus shelttiturkki, mutta aivan ihana ;)

Juhannusta vietimme perheen kanssa sukulaisilla ja oli kyllä niin rentoa oloa. Koirat saivat juoksennella koko päivän vapaana pihalla ja nauttia kesästä. Hani ihmetteli kovasti kun valvoin juhannusyönä kello kuuteen ja lähdin Hanin kanssa keskellä yötä valokuvaamaan. Hani katseli minua sellaine ilme, että oletko tosissasi aiotko lähteä ulos keskellä yötä kun kaikki muut nukkuvat. Mutta kyllä oli kaunista!!!

Yhteinen perhereissu suuntasi tänä kesänä Itä-Suomeen ja ensimmäistä kertaa Hani lähti reissuun mukaan. Minua kyllä hieman jännitti rehellisesti sanoen, että mitäköhän tulee koska Hani on arka. Mutta kaikki meni aivan täydellisesti. Onneksi olemma Hanin kanssa kävelleet paljon kaupungilla ja olleet uusissa paikoissa, näin ollen ei tullut yhtään ongelmaa. Niin nätistä Hani käyttäytyi koko reissun. Ensimmäisessä hotellissa saimma oikein ihanan vastaanoton, oikein tervetulokassi :) Olin ottanut mukaan paljon makupaloja, Hanin leluja ja tietysti omaa ruokaa. Ei mennyt tytöllä edes vatsa sekaisin vaikka on herkkävatsainen. Ihanaa!
Oveen saimma laittaa "lemmikki huoneessa" - kyltin ja huoneessa oli valmiina ruoka-ja vesikuppi. Toisessa hotellissa sitten ei odottanut mitään, että ensimmäinen paikka oli todella positiivinen yllätys :) Onkohan muilla kokemuksia hotelleista koirien kanssa...?
Reissulla koitimme valita kohteemme niin että Hani nauttisi mahdollisimman paljon meidän lisäksemme. Pysähdyimme esimerkiksi Kolilla jossa sitten Hani sai leikkiä lelulla vapaana, ja parissa paikassa Hani sai uida vesipetona :)



Koirakamuja olemme nyt nähneet kovasti onneksi. Serkkujen Hugo koiraa tietysti lähes parin päivän välein, joka on niin ihanaa. Hani & Hugo on kyllä ihana pariskunta <3 Lisäksi olemme kerran olleet nyt kesällä shelttiporukan yhteislenkillä puuvuorella. Dannyä näemme silloin tällöin, onneksi tämä meidän välimatkamme ei ole mikään pitkä, lähes naapureita kun ollaan, niin Hani pääsee usein leikkimään suloisen Dannyn kanssa.

Viimeisin koirakamu on pikkuinen Ani, howavart narttu 12 viikkoa, jonka näimme eilen. Olimme lenkillä lähemmäs kaksi tuntia. Hani ja Ani (koirat menivät muuten sekaisin kun kutsuimme niitä, jonka jälkeen aloin kutsumaan Hania Hantta joka helpotti ;) ) juoksivat ihan innoissaan. Ani oli niin suloinen suurilla tassuillaan ja ei ihan pysynyt "yllättäen" Hanin tahdissa. Ani on kyllä niin ihana ja viisas. Oli niin ihanaa saada "kouluttaa" ihan pentua joka ei vielä osaa niin paljoa. Ihan puhtaalta pöydältä ja kaikki on uutta :) !! Ovat melkein samankokoisia tällä hetkellä, mutta ihan pian Ani menee Hanista ohi ;)

Muuten meidän arkemme on tällä hetkellä aika rentoa ja ulkoilupainoitteista. Tokoa käymme treenaamassa tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa ohjatusti ja lisäksi koitamme parhaamme mukaan harjoitella kotona. Omistajan motivaatio voisi vain olla parempi ... hmmm..  kyllä omistaja motivoituu vielä ;)

Tällä viikolla Hani sai todella hyvää treeniä kaupungilla olosta kun näimme ystävääni kaupungilla Hanin toko-treenien jälkeen, joten minun oli pakko ottaa Hani mukaan ja hyvä niin. Kävelimme kaupungilla, istuimme laukontorilla ja kävimme syömässä Napolissa. Hani nukkui kiltisti siinä Napolin terassilla mun penkin alla. Sai kovasti huomiota kuinka kiltisti oli muilta terassilla olijoilta <3 Ja kovasti makupaloja palkinnoksi tietysti. :)




Ihanaa heinäkuuta kaikille :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti