maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen :)

Pääsiäisloma oli ihana! Sää oli koko loman upea. Aurinko paistoi, lämpötila kohosi 20 asteeseen ja kevät tuntui olevan niin pitkällä. Ihmiset nauttivat ja kyllä Hanikin viihtyi ulkona takapihalla niin paljon. Aina kun ovi oli auki, niin kyllä Hanikin siellä oli. Tapahtumarikas pääsiäisloma oli omistajalle, sekä Hanille. Ei kummallekaan tullut tylsää hetkeä. Liikuntaa ja rentoutumista sopivassa suhteessa molempia :)

Piiiiitkä perjantai: Lähdin Hanin kanssa pitkän perjantain kunniaksi hieman pitemmälle lenkille. Suunnitelmissa oli kävellä kaupunkiin ja sieltä takaisin. Mutta kun pääsin kaupunkiin niin päätinkin jatkaa vielä matkaa. Oli hyvä fiilis, musiikkia korvilla ja vapaus. Lopulta kävelimme Lielahdesta Sorilaan moikkaamaan serkkujani lyhyesti :) Tampereen päästä päähän, lännestä itään. Matkaa kertyi kaikenkaikkiaan 27,8 km. Ei paha ;)
Tuolloin minulla oli vielä vanhat lenkkarini ja se kostautui jalkoihin ilmestyneillä rakoilla. No, seuraavana päivänä menimme sitten ostamaan minulle uudet ihanat lenkkarit, joilla varmasti tulee lenkkeiltyä ihan kivasti...
Hani jaksoi todella hyvin. Ei siitä edes tuntunut huomaavan kuinka paljon me lenkkeilimmekään. Kun pääsimme serkuilleni niin Hani vielä juoksenteli Hugon kanssa pihalla ihan innoissaan, ja kotio päästyämme niin Hani haki pallon että leikitään... Kun mikään ei riitä! Tuossa vieressä on kuva Hanista Tampereen keskustassa :) Perjantaina tulivat myös minun tätini ja toinen serkkuni Kotkasta meille kylään pääsiäiseksi :) 

Lanka lauantai: Lauantaina kävimme ostamassa minulle uudet hyvät lenkkeilykengät :) Lisäksi pikkuinen Nana söpösyys tuli meille hoitoon lauantai-illasta maanantai-aamuun. Oli ihanaa kun hain Nanan parkkipaikalta ja tulin kotiin, niin Hanin häntä alkoi vispaamaan, kun se näki ja haistoi Nanan. Koirat riehuivat sekä ulkona että sisällä. Hani leikki todella pehmeästi ja ihanasti Nanan kanssa. Kun koirat pääsivät pihalle vapaana juoksemaan niin meno oli aikamoista. 

Tuossa Nana on juuri saapunut meille <3
Ensimmäinen pääsiäispäivä: Sunnuntaina kävimme Nanan ja Hanin kanssa tervehtimässä Danny-shelttiä. Kaikki kolme shelttiä juoksivat Dannyn pihalla vapaana todella kovaa. Danny oli nähnyt viimeeksi Nanan aivan pikkuisena ja nyt kovasti Dannyä kiinnosti Nanan hajut. Kiltisti leikkivät sitten. Saivat purkaa suurimmat tarmonsa siinä, ja sitten vielä teimme kivan lenkin Hanin ja Nanan kanssa. 
Nana on kasvanut hurjasti ja väritys on tummentunut. Nana on niiiiin söpö ja suloinen! <3

Siinä ovat Hani & Nana. Vasemmanpuoleinen kuva on otettu 1. helmikuuta ja oikeanpuoleinen otettiin tänä viikonloppuna 24. huhtikuuta. 

Toinen pääsiäispäivä: Nana haettiin takaisin oman perheen luo maanantai-aamuna. Sitä ennen koirat peuhasivat takapihalla yli tunnin. Kaikenkaikkiaan Nanan vierailuaika meni todella hyvin. Meillä kävi kovasti vieraita ihmisiä. Tuli molemmille shelteille kovasti sosiaalistamista :) Nana oli todella reipas, söi hyvin ja oli oma suloinen itsensä. Häntä vispasi kovasti <3 Ja Hani nautti kovasti kun Nana oli meillä. Kyllä Nana olisi saanut jäädä meille pysyvästi. Kyllä me kaikki siihen niin ihastuttiin ja varsinkin kun Nana tulee niin hyvin toimeen Hanin kanssa. Aivan kun ne olisivat aina olleet yhdessä :) Kun Nana oltiin haettu niin lähdimme kylpylän kautta serkuilleni missä juhlimme minun isoisäni syntymäpäiviä. Hani ja Hugo saivat juosta pihalla yllin kyllin. Sää oli mitä mainioin. Aivan kuin kesä! <3 

Hanilla ainakin oli tapahtumarikas pääsiäinen ja kyllä minullakin :) Luulempa että ensi yönä Hani nukkuu sikeästi... Ei ole ollut tylsää päivää Hanilla tänä pääsiäisenä ;) 
Kohta on jo toukokuu.. huh kun aika menee nopeasti! Tänään niin kesäisen sään kunniaksi Hani kastoi talviturkkinsa hakemalla järvestä kepin pari kertaa ihan innoissaan. Kesällä taas Hani ui paljon :)

Ihanaa loppuhuhtikuuta kaikille ja pian alkavaa toukokuuta. Pitäkää hauskaa Vappuna!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti