tiistai 19. huhtikuuta 2011

kirjoittelen tosiaan hieman useammin :D

Kyllä tämä kirjoittelu on taas vähän jäänyt, valitettavasti.Ehkä innostun nyt keväämmällä kirjoittamaan useammin... Urheilukärpäsen purema vaivaa vieläkin, eikä innostus ole laantunut ollenkaan! Päinvastoin :D ja hyvä niin. Peruslenkkini on tällä hetkellä tuo 8-14 kilometrin lenkki ja viikonloppuisin peruslenkki on lähemmäs 17 kilometriä. Päivästä, fiiliksestä, ajasta ja musiikista mitä kuuntelen riippuen  kävelenkö, hölkkäänkö vai juoksenko. Se on ihana huomata että olen saanut Hanin kanssa treenattua tuota ohittamista niin hyvin, että useimmiten koko lenkki onnistuu ilman yhtään haukkumista. Jei! Jossakin olen onnistunut.. Se on jännä, että Hani juoksee niin nätisti mun rinnalla kun on vapaana, mutta kun joutuu hihnassa kulkemaan niin Hani kulkee mieluummin mun takana vähän matkan päässä. No, en sentään joudu vetämään sitä perässäni enkä kulkemaan niin että Hani vetää kokoajan. Mutta kyllä nyt kun olen tottunut vetämään noin pitkiä lenkkejä, niin peruslenkit mitä ennen vedin niin tuntuvat niin lyhyiltä. Voin uskoa että nyt Hanikin on jo tottunut minun uusiin rytmeihin. Aluksihan Hani katsoi minua aina epäuskoisesti kun käännyin aina väärään suuntaan risteyksestä, kun olisi pitänyt mennä jo kotiin mutta minä jatkan vaan eteenpäin ;)


Olemme nähneet edelleen useasti muita shelttiläisiä :) Laraa ja Susua näemme ihanan usein, ja Dannyäkin on nyt ihan kivasti ehditty näkemään. Hugoakin on ihanasti nähty. Viime viikolla oli ihanaa päästä näkemään pikkuinen-Nana, joka ei todellakaan ole enää mikään niin pikkuinen! Mukana olivat myös Lara ja Susu, joten shelttejä oli ihanasti neljä yhteensä. Nana on kasvanut aivan hurjasti viime näkemästä. Onhan se tottakai pienempi kuin tämä minun jättiläinen, muta ero viime näkemästä on huima. Harmi kun en saanut otettua kuvaa missä Nana ja Hani olisivat istuneet vierekkäin, mutta ehkä siihenkin tulee tilaisuus viikonloppuna kun saan ihanan Nanan hoitooni <3 Oli kertakaikkiaan ihanaa, kun Hani ja Nana tunnistivat heti toisensa ja menivät heti leikkiasentoon ja kun ne pääsivät vapaana juoksemaan niin meno oli aikamoista :)


Hani sai eilen illalla oikein kunnon pesun. Nyt kun kadut ovat kuivuneet, eikä Hani oli jokaisen lenkin jälkeen kurainen, niin päätin sitten vihdoista viimein oikein pestä Hanin kunnolla shamppoolla. Ja kyllä ero oli huima! Karva näyttää, tuoksuu ja tuntuu niin paljon paremmalta :) Suloisesti Hani antoi minun pestä sen. Sääälivästi se katsoi minua kun pesin, mutta kiltisti vaan seisoi paikallaan. Sitten kun pesu oli suoritettu ja kuivattu isoimmat vedet pois, niin sitten alkoikin tavallinen pesun jälkeinen hepuli :D Juostaan koko kämppää ympäri ja kiehnätään milloin missäkin.
Vieressä on kuvat niin reppanasta Hanista <3

Lauantaina muuten kävimme Hakametsän eläinlääkäriasemalla tutkituttamassa Hanin polvet ja silmät joukkotarkastuksessa. Hanin polvet ovat täysin terveet, mutta molemmissa silmissä oli hieman ylimääräisiä ripsiä. Mutta ei sen pahempaa onneksi :) Vielä on tarkoitus jossain vaiheessa tutkituttaa Hanista ainakin lonkat, vaikka en teettäisi Hanilla koskaan pentuja. Haluan vain varmistaa, että Hani on aivan terve. Nyt ainakin tiedän että voin hyvillä mielin tehdä Hanin kanssa pitkiä lenkkejä, että Hanin polvet kestävät rasituksen. Monella minun ystävälläni on tällä hetkellä pahat pentukuumeet, minulla ei yllättäen ole niin paha. Kärsin kroonisesta pentukuumeesta, ja varsinkin silloin kun Nana oli meillä viimeeksi hoidossa niin oireet olivat rajut. Olisin halunnut samantien uuden pennun. Mutta ei vielä. Ehkä vuoden päästä, ehkä kahden vuoden päästä. Tällä hetkellä minun oma tilanne on niin epävakaa. Pääsenkö opiskelemaan, vai jatkanko välivuotta töitten parissa vai mitä... En halua pentua tähän elämänvaiheeseen, haluan sitten keskittyä pelkästään pentuun kun on sen aika. Lisäksi Hani voisi vähän vielä aikuistua. Kyllä se välillä on vielä niin kakru :D


Lopuksi vielä video Hanin ja Nana riehumisesta pellolla viime viikolla. Pahoittelun kuvan huonoa laatua. Video on kuvattu kännykällä, ja koirat olivat niin nopeita että oli vaikeaa saada hyvätasoista kuvaa. Mutta meno ja meininki kyllä ehkä hieman välittyy tuosta videosta ;)

Päivitän taas piakkoin, toivottavasti, ja silloin ehkä voin laittaa kuvan mistä näkyy kuinka paljon tuo suloinen "pikku-Nana" on kasvanut viime kerrasta... Hyvää Pääsiäisen aikaa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti