lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kotona ollaan..

No niin, takaisin kotiSuomessa ollaan jälleen. Viime sunnuntaina päivällä kone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle. Meille oli odottamassa ihana vastaanottokomitea. Kaksi nelijalkaista suloisuutta, Hani ja Hugo, odottivat meitä aulassa kun tulimme <3 Molempien koirien hännät meinasivat irrota, niin kovaa ne heiluivat :)
Hani tuntui niin tuuhealta, koska srilankalaiset koirat olivat kaikki tietysti lyhytkarvaisia. Oli se vaan niin ihanaa nähdä piiitkästä aikaa pikku palleroani <3 Kaikki oli mennyt hyvin, kun olin poissa. Jenna kävi pari kertaa hakemassa Hanin lenkille yhdessä Susun ja Laran kanssa. Ja kerran Hani pääsi riehumaan vapaana yhdessä Laran, Susun, Onnin ja Eelin kanssa. Todella kiva, kiitos Jenna :)

Matkalla taas järkytyin kulkukoirista. Sri Lankassa oli todella paljon kulkukoiria ja välillä tuli vastaan todella laihoja yksilöitä jotka särkivät sydämeni :/ Melkein jokainen narttu jonka näin joko odotti pentuja tai näytti siltä että oli juuri saanut pennut, tissit roikkuivat.Ihmettelen sitä kun koirat olivat silti ystävällisen tuntuisia, kuin eivät välittäisi vaikka elämän olosuhteet ovat niin kauheat. Häntä heilui monella kun vähän jutteli.
Onneksi näin myös onnelisia tapauksia, jolloin kulkukoira oli saanut uuden kodin ja nyt siitä huolehdittiin.
Tässä kuvassa on Bella ja Badi <3 jotka ovat saanet ihanan kodin vaikka ovat olleet joskus kulkukoiria :)niin ihania ja suloisia!

Kaikenkaikkiaan ihana reissu, nautin lämmöstä ja lomasta! Nyt ensimmäisellä viikolla kun olen olut kotona niin Hani seuraa mua melkein kokoajan kuin varmistaakseen etten häivy mihinkään. Ja niin tottelevaisesti käyttäytyy :) Eilen käytiin Hanin kanssa kaupin metsässä lenkillä yhdessä Jennan, Lolan ja Anun kanssa. Yhteensä kuusi merleshelttiä mukana. Kolme narttua (Hani,Susu ja Lara) ja kolme urosta (Rommi, Onni ja Eeli). Kaikki meni hyvin :) koirat saivat juosta vapaana ja nauttia kevät säästä. Tänään aamulla käytiin Hanin kanssa kävely/hölkkä/juoksu lenkillä kuunnelle musiikkia ja miettien viimeisen viikon tapahtumia. Oli ihana aamu, aurinko alkoi paistamaan puolessa välissä ja oli "lämmin" lämpötila nollan molemmin puolin. Oli niin hyvä fiilis että tuli mentyä aika pitkä lenkki. GPS näytti 10,5 kilometriä kun pääsin kotiin ;) Kotona ensin Hanin mahanaluspesu ja sen jälkeen itse suihkuun. Nyt on niin hyvä fiilis :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti