perjantai 28. tammikuuta 2011

Hani nauttii :)

Torstaina lähdimme Hanin kanssa bussilla kohti Sorilaa. Vaihdoimme keskustorilla bussia ja Hani oli niin nätisti. Mami oli oikein ylpeä ;) Lepäsi vain jaloissa kun matkattiin.














Yllätimme Hugon perheen kävelemällä bussipysäkiltä perille, 3 kilometriä tuli käveltyä. Perille päästyämme Hugo oli ihan ADHD. En tiedä oliko naapurin villakoiran juoksut sekoittanut sen pään ihan lopullisesti, kun se oli alusta alkanen Hanista ihan hulluna. Koko ajan haisteli ja välillä kokeili nousta selkään. Hani oli kyllä todella tiukka, että mitä sä oikein teet?! jotenka Hugo sai pari kertaa köniinsä :D Kyllä noi sitten loppujen lopuksi rauhoittuivat, kun pääsivät ulos vapaana juoksemaan hetkeksi. Purkamaan kasaantunutta energiaa. Eivät noi ole vähään aikaan kyllä nähneet, valitettavasti. Tauko on ollut liian pitkä.Tuo kuva on otettu silloin kun Hani oli samana päivänä haettu meille ja koirat näkivät ensimmäistä kertaa.
Ihanat  yhdessä <3 H & H

Tänään sitten oltiin koirien kanssa kolmistaan kotona aamupäivä kun muu perhe oli kouluissa/töissä. Katsoin pari leffaa ja olin koirien kanssa nauttimassa ihanasta auringonpaisteesta. Kokeilin lumikenkiä ensimmäistä kertaa tänä talvena, oli ihanaa kun lumi kannatteli niin pystyin kävelemään metsässä vaikka lunta oli hirveästi. H:t saivat juoksennella ympäriinsä mun jaloissa ja nauttia kanssa keväisestä ilmasta. Aurinko oikein lämmitti poskea vastaan hieman :D Kännykällä otin hieman kuvia. Ei niistä tietenkään tullut läheskään yhtä hyviä kuin oikealla kameralla, mutta ihan ok.
Metsässä :)
  Leikitään :)
  Lumikengät :)
 Ihana auringonpaiste <3

Puoli neljä näimme kaverin ja hänen neljä kuukautta vanhan shelttivauvan Nanan. Menimme yhdessä kaupungille harjoittelemaan käyttäytymistä. Ihana Nana <3 kauhea pentukuume iski jälleen ;) Saimme kyllä kaupungissa kivasti huomiota, johtuen varmasti juuri Nanan läsnäolosta. Niin nätisti Hani ja Nana kävelivät rintarinnan. Pari kertaa kumpikin haukkuivat, mutta muuten todella kiitettävästi citykoirina.
Illaksi Hugo tuli nyt meille, ja kävimme vielä porukalla pellolla laskemassa mäkeä. Koiratkin saivat juosta ja kuluttaa viimeisetkin energian hivelet.

Illalla Jenna tuli vielä moikkaamaan Laran ja Susun kanssa. Sitten kotona olikin neljä shelttiä :) menoa ja meininkiä kyllä riitti. Hugo ahdisteli Susua, mutta Susu tiukkana mimminä näytti Hugolle että katsoa saa muttei koskea! On se ihanaa huomata, kun kaikki ovat niin ihanan eriluonteisia ja erilaisia. Jokainen ihana <3
Nyt Hani ja Hugo nukkuvat ainakin hyvän yön sikeesti :)

maanantai 24. tammikuuta 2011

Flunssa ärsyttää

Tänään ei kaikki ole sujunut niin kuin ihannemaailmassa olisin halunnut. Flunssa joka alkoi hieman lauantaina niin on vain pahentunut, ja nyt sitten norsunuha ja käheä yskä vievät voimia. Kun voimat ovat poikki niin kaikki ärsyttää entistä enemmän. Sain tänään kotiin Hanille-tehtyni juomakipon ja eikös Hani ole nuorentunut vuoden kun olen kirjoittanut kupin pohjaan 04.06.2010 :/ no, eipä tuo mitään haittaa kai... Ei ainakaan Hania :D
No sitten iltalenkillä Dannyn kanssa, niin tuntui ettei toi koira taaskaan osaa yhtikäs mitään. Tais Hania ärsyttää niin paljon kun ei saanut tervehtiä koiria niin kuin Danny sai, kun meillä on se käytäntö ettei lenkillä tervehditä paitsi tuttuja. Jotenka sitä piti sitten vähän kapinoida vastaan haukkumalla. Varsinkin kun Hanilla on niin kova haukkumaääni että se tuntuu korvaan paljon helpommin kuin taas muiden shelttien :/
Ja tuo Hanin lumihulluus menee jo hieman yli, kun jos joku potkii vähänkin lunta niin sitten sen ihmisen jaloissa pyöritään koko lenkin ajan. huhhhuh, taas tuli sellaista tekstiä että...


Mutta on tuo minun pikku-Hanini niin ihana <3 täytyy taas alkaa treenaamaan tuota ohittamista oikein kunnolla. Muutenhan tuo osaa jo kaikkea niin hyvin. Jos tällä viikolla mentäisiin taas Hanin kanssa keskustaan hieman pyörimään, tutustumaan ihmishälinään ja lenkkeilemään hieman erilaisessa ympäristössä. Jos minulle ei tule soittoa töihin :)

 Tuossa on Hani keskustassa viime keväänä kun löin vetoa että kyllä Suomi voittaa Tanskan jääkiekossa ja panoksena oli että kävelen keskustaan lietsusta. Ja Tanskahan voitti Suomen, joten me käveltiin :)

lauantai 22. tammikuuta 2011

Puuvuorella

Ihanaa viikonloppu :) Eilen kävimme Hanin kanssa moikkaamassa Jennaa ja tyttöjä, ja menimme yhdessä lenkille missä koirat saivat juosta vapaana. Koirat nauttivat ja oli meillä omistajillakin ihan hauskaa. Perjantain kunniaksi kävin ostamassa Hanille barfnet-liikkeestä jäisen hirven luun, missä oli kunnolla lihaa jäljellä. Sitä sitten Hani järsi innoissaan kun tultiin kotiin. Onneksi ei ole mennyt maha sekaisin, mikä on ihme. Tällä viikolla Hanilla vaihtui ruoka sveitsiläiseen BIOMILL-ruokaan eikä siihenkään maha ole sanonut yhtikäs mitään vaikka vaihto oli nopea, koska vanha ruoka loppui yllättäen. Ja nyt vielä jäinen luu, eikä mitään. Ihanaa <3

Tänään kävimme sitten Jennan ja koirien kanssa Ylöjärvellä Puuvuorella ilahdutamassa hiihtäjiä. Mukaan tuli Hanin, Susun ja Laran lisäksi Lolan Eeli-sheltti. Koirat saivat juosta taaskin vapaana ja kyllä ne nauttivatkin. Tuo Puuvuori on varmasti ihana paikka keväällä, kesällä ja syksyllä kun ei ole niin paljon lunta eikä hiihtäjiä ;) tietysti toi lumi käy hyvästä treenistä, kun kulkeminen on sen verran raskaampaa. Tuo Hanin patin iho meni taas eilen rikki, kun unohdin täysin sen suojata. Jotenka kotona oli sitten edessä puhdistus ja rasvan laitto. Aamulla iho oli jo hieman paremmassa kunnossa onneksi, ja nyt muistin laittaa tuonne Puuvuorelle suojan jalkaan.
Nyt jaloissa makaa yksi väsynyt shetlantilainen <3

Tuossa on meidän lauma tänään Puuvuorella. Vasemmalta lähtien Hani, Susu, Lara ja Eeli :) kaikki bluemerlejä!



Kesältä löysin yhden ryhmäkuvan missä on kuusi shelttiä niin nätissä rivissä.
Vasemmalta lähtien Eeli, Onni, Lara, Susu, Hugo ja Hani <3 ihanat sheltit!

torstai 20. tammikuuta 2011

Idea lähti Koiramme-lehdestä :)

Tänään saapui postilaatikkoon uusin koiramme-lehti, jossa oli artikkeli koirablogeista. Innostuin ideasta sen verran, että päätinkin alkaa kirjoittaa omaa blogia. Olen pitkään lukenut kavereiden blogeja, ja pohtinut että voisi alkaa kirjoittamaan itsekin mutta ei ole vain koskaan tullut aloitettua. Tämänkin blogin tarkoituksena on pääasiassa kirjoittaa tuon nelitassuisen perheenjäsenen kuulumisia ja samalla hieman valoittaa minun tekemisiäni :)
Se kuinka ahkera kirjoittaja mä olen, saa nähdä :)

Hanin kuulumisia: Käytiin Hanin kanssa viime viikolla katsomassa tohtoria, kun huomasin takajalassa punaisen patin. Onneksi uutiset eivät olleet mitään pahoja, pelkäsin taaskin pahinta heti. Patti on uudismuodostuma (joku hieno latinankielinen nimikin sillä oli, mutta arvatkaapas muistako sitä enää), se on vaaraton nuorille koirille alle 4-vuotialle. Sen pitäisi hävitä 2-3 kuukauden aikana, ei haittaa Hania ollenkaan. Mun täytyy vain muistaa nyt kun on jäätä ja lunta, ja kun tuo tyttö viilettää metsässä suojata se, ettei iho mene rikki siitä kohdalta koska silloin se voi tulehtua. Nyt meillä on ollut Hanin kanssa hieman hiljaisempi viikko lenkkeilyn suhteen, kun jotenkin illat ovat menneet todella nopeasti. Viikonloppuna sitten tehdään taas pitkiä lenkkejä. Siis minun mittapuulla pitkiä lenkkejä :D

Tuossa kuvassa on minun "pikkutyttöni". Kuva on otettu shelttilenkillä puuvuorella tänä talvena. Tuossa Hanilla on jo hieman tullut turkkia syksyn jäljiltä, joilloin se pudotti melkein kaikki karvansa.

Lisäilen kuvia varmaan vielä lisääkin jossain vaiheessa.. :)